Workshop natuurfotografie nationaal park “de Hoge Veluwe”.

 

workshop1
Iedere laatste zaterdag van de maand  organiseer ik in het nationale park “de Hoge Veluwe” een workshop natuurfotografie met mijn man en medefotograaf Wim Wilmers voor de beginnende fotograaf. Doel van de cursus is mensen van de groene (automatische) knop af te halen. Aan bod komt: uitleg over gebruik van diafragma, sluitertijd e.d. maar ook het leren kijken, compositie bepalen. Er worden opdrachtjes gegeven om het geleerde in de praktijk uit te voeren. Dit gebeurt op verschillende locaties in het park. We bewegen ons voort per fiets en te voet. In het park zijn de zgn. witte fietsen aanwezig. Zelf de fiets meenemen is natuurlijk ook mogelijk. Max. aantal deelnemers 15pers.
workshop2

                          

 

Het programma ziet er als volgt uit:

Verzamelen om 10.00u bij ingang park. We rijden met de auto naar het restaurant “de koperen kop” voor een kop koffie. Er wordt dan ook verteld wat er die dag gedaan wordt. Vanuit hier gaan we op de fiets verder het park in. Om ca. 12.30 is er tijd voor een lunch. Er wordt dan op onze kosten koffie met cake geserveerd. Na de lunch gaan we te voet verder. Einde workshop ca. 17.00 uur.Kan iets uitlopen.

De kosten bedragen 50 euro exclusief entree park en inclusief 2x koffie of thee en 1x cake. Tussendoor worden er ook versnaperingen uitgedeeld.

Opgeven kan onder vermelding van naam en telefoonnr. via onze emailadressen : wimwilmers@gmail.com  of norskfoto@hotmail.com

 

                           

workshop3